Ποιοι είμαστε

Η Credible Services Α.Ε από το 2008 δραστηριοποιείται ακόμη στο χώρο της μεσιτείας και της διαχείρισης ακινήτων. Με σεβασμό στον πελάτη αλλά και στο επάγγελμα του μεσίτη, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες, με αξιοπιστία και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Η Εταιρεία μας στεγάζεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο και λειτουργικό ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Ιωσήφ Μομφερράτου 136 στην Αθήνα, πλησίον του Εφετείου Αθηνών. Η Εταιρεία μας διαθέτει άριστη ηλεκτρονική και μηχανογραφική υποδομή που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση των υπαλλήλων της εγγυάται την άμεση και ποιοτική εκτέλεση του ανατιθέμενου έργου.

Προς εξυπηρέτηση του παρεχόμενου έργου η Εταιρεία μας έχει στην διάθεση της ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων, Μηχανικών και Πιστοποιημένων από το Υπουργείο Οικονομικών Εκτιμητών, με δοκιμασμένη πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, ώστε να διασφαλίζεται η άρτια και άμεση εκτέλεση όλων των απαιτούμενων ενεργειών.

Στόχος της Credible Services είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία και με ένα ευρύ δίκτυο επιστημόνων, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση και είναι πρόθυμη να κάνει τη διαφορά παρέχοντας μοναδικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.

Η Εταιρεία μας επιχειρεί μια νέα προσέγγιση στο χώρο της μεσιτείας. Αναλαμβάνει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων σε ολόκληρη την Αττική, ενώ κατόπιν εντολής των πελατών της δραστηριοποιείται σε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Η Credible Services Α.Ε είναι ένα σύγχρονο μεσιτικό γραφείο που δεσμεύεται να παρέχει εξατομικευμένες και άμεσες  υπηρεσίες για τους αγοραστές, πωλητές, ενοικιαστές και τους επενδυτές, με ακεραιότητα και προθυμία να ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε Project.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επεξήγηση, διευκρίνιση ή απορία σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και για συζήτηση οποιασδήποτε πρότασης που αφορά στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.